2012. november 11., vasárnap

Kávé mintás futó

Mayának még a tavasszal megígértem, hogy varrok neki egy terítőt. Na mostanra el is készült .A kávés minta a nappaliban jól fog mutatni.Sajnos sötét lett a kép. A világos részen  halvány sárga minta van.

Nyakkendő minta karácsonyra


Karácsonyi terítő készül.Kicsinek és egyszerűnek találtam. Gondoltam megnagyítom.Most nagyobb lett de hiányzik a sarkokról valami. Ha valakinek van ötlete,hogy mit tegyek oda kérem írjon. Köszi.

Karácsonyi terítő


Lonci blogjában láttam ezt a karácsonyi mintát.Nagyon megtetszett,gondoltam megpróbálom.
A foltvarró klubban Szentpály Évi magyarázta el ,hogy hogyan kell csinálni.Több variáció közül én a legegyszerűbbet választottam.

Válltáskák


Az első táskából kettőt is csináltam.Az egyiket a túra társamnak, Gyöngyinek.,a másikat Tiszai Katinak.A másikat szintén Gyöngyinek készítettem.
A foltvarró klubban kitaláltuk, hogy csinálunk kilenc blokkból álló faliképet.Kiválasztottuk a mintákat. Persze sok féle variáció született mert mindenki  más -más szineket használt. Az enyém ilyen lett.Be kell valljam meg vagyok elégedve magammal.Sajnos a fotó kicsit sötét lett.

Farmer fűzős- bujtatós mintával



Farmer nadrágból készült bevásárló táska.Eleje fűzős-bujtatós mintával, a hátán saját zseb van felvarrva. Kukacolással próbáltam még egy kicsit feldobni.A virágok még nem igazán sikerülnek de nem adom fel.

Farmer szütyő



T Évinek egy újabb táska készült ezúttal farmerből.  Inkább szütyőnek mondható.Az elejére csiga mintás zsebet , a hátuljára pedig a nadrág saját zsebét varrtam fel.